De 100

Ze duwt krachtig op de pedalen om de grote baan over te zoeven voor het rood. Achter zich hoort ze piepende remmen, maar ze neemt de tijd niet om zich om te draaien. Op de weg die zich voor haar uitstrekt kan ze voluit gaan. Geen verkeer. Hoogste versnelling. De wind suist in haar oren. Wat hadden ze gezegd? “Ernstig, maar ze moest zich niet ongerust maken?” Ze raakt buiten adem maar zet door en rijdt zich in het zweet. Dan ziet ze het park in de verte, de groep klasgenootjes. Te laat, de ziekenwagen rijdt met zoonlief weg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: